Galerie Video Galerie Foto Carte de oaspeți naturism

Newsletter

Înscrieți-vă la newsletter și veți fi la curent cu ultimele informații.

ok

Contact

Carte de oaspeți

scrieți un mesaj
Admin 2013-05-15

Va multumim tuturor pentru aprecieri si cuvintele frumoase. Simina Ghent din pacate nu exista versiuni in alte limbi ale materialelor de promovare realizate prin proiect. Poate vom incerca sa le realizam printr-un nou proiect.

Simina Ghent 2013-02-19

Felicitari. Proiectul e minunat. Desi am apucat doar sa arunc o privire am ramas uimita. Nu am crezut ca avem asa peisaje frumoase. Exista cumva o versiune si in engleza?

Flori 2013-02-04

Un proiect super, asa ca si membrii proiectului!!! In sfarsit Bihorul este promovat de o institutie publica!!! Felicitari!!!

cipri 2012-11-12

nice project! 

Loredana 2012-10-18

Felicitari, tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect, pentru ca ne-ati ajutat sa descoperim cat de valoros este judetul Bijor! Cu ajutorul acestei promovari am aflat o multime de lucruri interesante(multe dintre ele de care, sincer, nici nu auzisem)

diana suiogan 2012-10-18

Felicitari pt toata echipa!!!!..frumoasa promovare a judetului Bihor...avem atitea peisaje si bogatie naturala ca ar fi pacat sa nu o facem cunoscuta....cu asa prezentare tie dor de o excursie !!!!!!!!!!!!!!

Cristian Hurezan 2012-10-18

Bravo!un proiect fain si ambitios; o initiativa,un proiect,la care poate nu multi s-ar fi gandit;un mod interesant de a prezenta judetul Bihor;si voi ati ales doar cateva,din multele simboluri de cultura,arta,turism,istorie si altele pe care le are Bihorul(si aici nu ma refer le cele deja promovate in exces si extrem de comercializate);felicitari echipei cu care ati realizat acest proiect,si sa o tineti tot asa.

Admin 2012-10-18

Multumim, Erika, pentru aprecieri si sugestii!

Erika Posmosanu 2012-08-12

Felicitarile mele echipei de proiect! Patrimoniul carstic al judetului Bihor are un potential turistic extraordinar. Bihorul are cel mai mare numar de pesteri amenajate turistic - accesibile oricui, dar si zone carstice pentru turismul de aventura: speoturism, alpinism, rafting.In aceste zone inca se pastreaza traditiile si mestesuguri populare - ceramica alba de la Vadu Crisurlui etc. Se refac amenajari vechi - pestera Vadu Crisului este electrificata, P. Meziad e in curs de reamenajare, iar pe harta Bihorului a aparut o noua atractie turistica - Pestera cu Cristale din Mina farcu - zona Rosia. Nu ne ramane decat sa promovam ce avem!!!

Admin 2012-07-15

Andreea, multumim!

Admin 2012-07-15

Dan Dragos, multumim pentru vizita pe site si pentru sugestii!

Andreea 2012-07-12

Un proiect minunat! va felicit pentru initiativa!

Dan Dragos 2012-06-18

Salutare, Ar trebui sa se promoveze mai intens acest proiect si in special obiectivele turistice din jud Bihor. In presa locala nu s-a scris despre acest proiect. Ar trebui sa se faca o pagina pe facebook: Bihor in Imagini... cei mai multi tineri ii gasim acuma pe retelele de socializare...s-ar mai putea face un blog pe aceasi tema. la intrarile in oras s-ar putea amplasa un ortofotoplan creativ care sa fie vizibil.